Специални залози

Какво представляват специалните залози?

Специалните залози бързо натрупаха популярност сред любителите на хазарта. За това говорят сумите, които биват заложени за големите събития като избори в дадена страна, които лесно могат да достигнат от десетки до стотици милиони годишно. Специалните залози са отнасят както за света на спорта, така и за не спортните пазари, покривайки всяка вероятност от даден изход, който не попада в стандартните категории на спортните пазари.

Специални залози могат да се правят на политика, телевизионни предавания, церемонии по награждаване като Оскарите, времето, следващия папа, следващите домакини на Олимпийските игри и т.н. Ако има световно събитие, на което сте сигурни че можете да предскажете крайния резултат, то със сигурност има букмейкър, който би могъл да ви даде възможност за залог.. Много сайтове за залагания биха могли да ви дадат коефициенти за специални залози, ако влезете в контакт с тях.

Най- добрите места за специални залози

Що се отнася до подобен тип залози, възможностите на букмейкърите в никакъв случай не са равни. Някои със сигурност са по-добри от други по отношение на дълбочината на пазара и предлаганите коефициенти. Всъщност това е област, в която волатилността на коефициенти е голяма, така че предварителното преглеждане на офертите на най-добрите сайтове за залагания значително ще увеличи шансовете си за печалба. От тази гледна точка, решихме да направим тази статия, в която да ви предложим най-добрите букмейкъри за подобен тип хазарт, разнообразието от залози, които можете да направите, как да намерите залози на живо и как да получите най-добрите коефициенти.

William Hill

Хегемона на британския пазар има огромна пазарна дълбочина, щом стане на въпрос за специални залози. Не само, че William Hill осигуряват един от най- големите пазари за всеки стандартен пазар, който можете да си представите, но също така там можете да намерите и доста любопитни предложения за залагания. На платформата няма получавате много промоционални оферти и функции, но ако дълбочината на пазара е важен аспект вас, то William Hill трябва да бъде поставен на първото място във вашия списък с добри букмейкъри. Например, на платформата можете да намерите залози за церемонията по връчване на Оскарите. В секцията можете да залагате на всяка отделна категория, което не е много често срещано при конкурентите на William Hill.

Unibet

Базирания в Обединеното кралство, Unibet предлага повече пазари извън Обединеното кралство, отколкото останалите букмейкъри в нашата класация. Към настоящия момент, на платформата на Unibet предлагат залози за над 10 телевизионни предавания, 5 церемонии по награждаване, няколко парламентарни избори и още 15 пазара, свързани с филми, текущи събития и спорт.

За разлика от някои букмейкъри, които вземат специалните залози доста шеговито, Unibet взема наистина сериозно секцията си със специални залози. Коефициентите за подобен тип залози са едни от най- високите на пазар и се предлагат много преди старта на събитието. Unibet също така е най- доброто място за залагане на електронни спортове и по-малко познати спортове, така че ако искате голям избор на специални залози в допълнение към всички стандартни пазари, то Unibet е вашето място за залагане.

Paddy Power

Специалните залози са основното занимание на Paddy Power. Букмейкъра винаги се е старал да бъде развлекателно средство на своите потребители, което ги прави може би най- доброто място за подобен тип залози. Букмейкърът дори имаше проблеми в миналото, след кат предлагаше коефициенти за това, Барак Обама да не завърши първия си президентски мандат. Този залог накара някои потребители да предположат, че се готви евентуален атентат срещу американския президент! Но Paddy Power не спря до там.

Букмейкъра също така даде коефициенти за следващите животински видове, които биха могли да изчезват в резултат на разлива на петрол на Бритиш Петролиум през 2010 година. Paddy Power посвещава цял раздел на свята платформа за подобен тип залози с новини и мнения, които да ви приветстват в развлекателния свят на специалните залози. Букмейкърът има толкова много предложения в тази категория, че се затрудняваме да ги изброим.

Предложението, което ни хареса най- много бе за това кога ще бъде доказан извънземен живот. Paddy Power не са известни с това, че предлагат най-добри коефициенти, което би ви накарало да направите своите залози другаде. Но надали ще успеете да намерите такова интересно разнообразие от специални залози от друг букмейкър. Paddy Power предлага промоционални оферти около специалните им залози, които могат да добавят значителна стойност на залога. Единствената критика към сайта е голямото количество специални залози, насочени към Обединеното кралство и Ирландия.

Coral

Също като останалите букмейкъри в този списък, Coral предлага специален раздел на своята платформа за специални залози. Но дори и в спортната секция на сайта на букмейкъра, можете да намерите интересни залози за всяка спортна среща. Секцията със специалните залози предлага на любителите на хазарта най- атрактивните специални залози на видно място. Също така, там могат да бъдат намерени последни новини и анализи, които ще ви помогнат да намерите правилния пазар за вас.

Дълбочината на предлаганите залози е добра, а коефициентите към тях са сред най- конкурентните на пазара. Coral винаги е бил известен с това, че обича да възнаграждава най- заклетите си потребители. От тази гледна точка, ако се интересувате от специални залози, то Coral със сигурност ще ви предложи интересни бонуси оферти, които значително ще увеличат шансовете ви за печалба.