Статистики

Как статистическите данни могат да ви помогнат при залагане?

Статистическите сайтове предоставят огромна и незаменима помощ на хората, които се интересуват от спорт и залагат на него. С тяхна помощ те могат да намерят резултати от мачове, реализатори, времето и мястото на началото на предстоящ мач или състезание, статистика на даден отбор и на самите играчи. С настоящата статия ще ви дадем достъп до статистически сайтове, който ще ви помогнат да направите най- добрите залози.

Основни сайтове за статистика

На тези сайтове, ще можете да намерите обща информация за мачове като резултати и статистика, без задълбочен анализ. Повече подробности могат да бъдат получени на сайтове, който се специализират в конкретни спортове. Но за тях ще говорим отделно. Това са нашите най- любими сайтовете, които предоставят обща статистическа информация за даден отбор и лига.

Scoreboard/ LiveScore

И двата сайта са добре познати на може би всички, които залагат на спорт. Двата сайта предлагат бързо и удобно преглеждане на резултатите от изиграните срещи, както развитието на много мачове на живо. Платформите също така предлагат възможността да добавите любимите си отбори и състезания към вашия профил, което ще ви помогне с лекота да научавате последните резултати на важните за вас срещи. В по- общ план, и двата сайта предоставят статистическа информация за около 24 вида спорт. Също така можете да разчитате и на удобни мобилни приложения.

Футболна статистика

В тази колекция сме събрали най-добрите представители на футболните статистически анализи.

Soccerway

Първото ни предложение предоставя статистика за футболните лиги от цял ​​свят. На платформата можете да намерите резултати, предстоящи срещи, класиране, както и такива за малко популярни първенства за мъже, жени и младежи. Soccerway се старае да предлага на своите потребители до 5-6 дивизии от всяка държава. Това го прави най-задълбоченият сайт, по отношение на броя на предлаганите дивизии. Отлично помощно средство за всеки любител на хазарта, който иска да изпробва късмета си на някое футболно първенство.

Whoscored

Този сайт съдържа задълбочена статистика за футболните играчи. На сайта можете да намерите подробен анализ за всеки футболист от всички страни по света. Основните критерии за оценяване на даден играч са рейтинг във всеки мач, позиция на терена, силни и слаби страни, стил на игра. Също така има отборна статистика и отборни индекси за различни показатели на играта, както и много различни рейтинги. За улеснение на своите потребители, Whoscored предлага и информативни графики.

WorldReferee

От самото име на сайта става ясно, че платформата води статистика за футболните съдии. За всеки съдия има статистика за мачовете, в които е взел участие, общи брой на показаните картони, както и средния такъв. Много удобна услуга за тези любители на спортните залози, които обичат да правят предположения за броя картони в дадена среща.

Corner-stats

Сайта предлага на своите потребители статистика за ъгловите удари. Първоначално, сайта се позиционира като услуга, фокусирана върху ъгловите удари, но постепенно нарасна до универсален ресурс, предоставящ статистика за всички по-важни статистически показатели като голове, нарушения, корнери, картони, процент на притежание на топката. На едно място можете да намерите огромна база от статистически данни, което е много удобно за залагащите. За да се възползвате всички предлагани функции обаче, трябва да закупите абонамент.

Transfermakt

Първоначално, Transfermakt бе ориентир за всичко, свързано с футболните трансфери и стойността на даден играч. Но през годините, сайта се разви до степен, в която можете да намерите информация за различни видове залози. Една от основните ползи на Transfermakt e стратегическата постройка на даден отбор, която може да бъде филтрирана не само по дата, но и по състезания. Това е много полезен инструмент, когато искате да заложите на отбор в определено състезание, тъй като можете много лесно да проверите как се е развивала постройката на състава през годината. Можете също така да проверите отборите в предишните сезони с няколко щраквания.

Още една страхотна характеристика на сайта е секцията с класиранията, където можете да видите не само на което място е даден отбор но също така и формата както в домакинствата им така и в гостуванията. За разлика от други уебсайтове, които ви показват представянето на даден отбор в последните шест мача, Transfermakt ви дава по- гъвката статистика спрямо периода. Ако искате да знаете как даден отбор се представя през даден месец, или в началото/ края на сезона, Transfermakt бързо ще се превърне в едно от най- любимите ви онлайн места за статистически данни.